LIKE ONLINE

Προς πώληση το πιο επικίνδυνο πουλί στον κόσμο που σκότωσε το αφεντικό του

Προς πώληση το πιο επικίνδυνο πουλί στον κόσμο  που σκότωσε το αφεντικό του

Είναι από τα μεγαλύτερα πουλιά στον κόσμο και μοιάζει με στρουθοκάμηλο το πουλί που πλέον έχει τεθεί υπό δημοπρασία για την πώλησή του, ενώ σοκάρει το γεγονός ότι στο παρελθόν έχει σκοτώσει τον ιδιοκτήτη του. 

Απίστευτο κι όμως πραγματικό, αφού ένας καζουάριος πρόκειται να πωληθεί σε δημοπρασία αυτήν την εβδομάδα, αφού σκότωσε τον ιδιοκτήτη του στις αρχές Απριλίου.

Το πουλί αυτό είναι ένα από τα πολλά εξωτικά είδη που διατηρούσε ο Μάρβιν Χάτζος, 75 ετών, ο οποίος σκοτώθηκε στις 12 Απριλίου.

Η δημοπρασία οργανώνεται από μια εταιρεία που ειδικεύεται στις αγοραπωλησίες ζώων και δεν θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Χάτζος βρισκόταν κοντά στο κλουβί των πουλιών, στο σπίτι του στη Φλόριντα, όταν γλίστρησε και έπεσε.

Ο ένας από τους καζουάριους τότε του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε σοβαρά. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο ζωολογικός κήπος του Σαν Ντιέγκο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, χαρακτηρίζει τον καζουάριο "το πιο επικίνδυνο πουλί στον κόσμο".

Έχει γαμψά νύχια και μπορεί να πηδήξει σε ύψος δύο μέτρων, ενώ η ταχύτητά του όταν τρέχει αγγίζει τα 50 χιλιόμετρα.Το θηλυκό φτάνει τα 76 κιλά, ενώ το αρσενικό τα 55.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top