ΠΑΦΟΣ: Για πέντε μέρες στο κελί ο αστυνομικός - Εναντίον του σοβαρά αδικήματα

ΠΑΦΟΣ: Για πέντε μέρες στο κελί ο αστυνομικός - Εναντίον του σοβαρά αδικήματα

Στη σύλληψη 41χρονου αστυνομικού προχώρησε η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου της Αστυνομίας, την Τρίτη 23/4.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε την Τετάρτη (24/04), διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίον 41χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατάχρησης εξουσίας, παραμέλησης υπηρεσιακού καθήκοντος, ανυπακοής σε διατάξεις Νόμων που επιβάλλουν καθήκον, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, συνωμοσίας για ανατροπή της πορείας της Δικαιοσύνης, παρέμβασης σε Δικαστική διαδικασία, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και συγκάλυψης παράνομων εσόδων από αδικήματα διαφθοράς.

Ο 41χρονος συνελήφθη την Τρίτη (23/04), από μέλη της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου Αστυνομίας, σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα που διαπράχθηκαν τον Απρίλιο του 2019, στην Πάφο.

Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου Αστυνομίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Μηνύματα μέσω Google Translate και παραδοχή για «στημένες» καταγγελίες

Υπόθεση «Σάντυ»: Μηνύματα μέσω Google Translate και παραδοχή για «στημένες» καταγγελίες

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι έρευνες για την υπόθεση της «Σάντυ», με τις τελευταίες αποκαλύψεις να κλονίζουν την αξιοπιστία των καταγγελιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE