ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Στο Δικαστήριο ξανά ο 35χρονος για τον 3ο φόνο και απαγωγή

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Στο Δικαστήριο ξανά ο 35χρονος για τον 3ο φόνο και απαγωγή

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Πέμπτη (25/4) ο 35χρονος ύποπτος για τους φόνους των δυο γυναικών τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε φρεάτιο στο Μιτσερό, ο οποίος επανασυνελήφθηκε χθες Τετάρτη (24/4) το απόγευμα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος για νέα υπόθεση απαγωγής και φόνου.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως το νέο ένταλμα σύλληψης εναντίον του 35χρονου εκδόθηκε έπειτα από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με νέα υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό τον φόνο. Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν πως η μαρτυρία αυτή προέκυψε μέσα από την ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων.

Σήμερα το πρωί (25/4) αναμένεται να επαναρχίσουν οι έρευνες στο φρεάτιο στο Μιτσερό όπου μέχρι στιγμής οι αρχές δηλώνουν ότι δεν έχει βρεθεί οτιδήποτε. Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσία Μάρκος Τράγκολας δήλωσε μετά την ολοκλήρωση των χθεσινών ερευνών πως δεν έχει ερευνηθεί χώρος δέκα μέτρων στο βυθό στην ανατολική πλευρά του φρεατίου.

Σημείωσε ότι «με βάση την έρευνα, που έγινε στο 95% του φρεατίου, δεν έχει ανευρεθεί τίποτα που να κινεί υποψίες και το περιεχόμενο της εικόνας που είχαμε ήταν καθαρό».

Είπε πως σήμερα θα χρησιμοποιηθεί μια νέα κάμερα ακόμα πιο μικρή, "η οποία θα μας οδηγήσει στα υπόλοιπα δέκα μέτρα, ούτως ώστε να είμαστε σίγουροι ότι ελέγχθηκε το 100% του φρεατίου».

Απο ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top