ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΜΙΤΣΕΡΟ - Πατέρας της 6χρονης Sierra: «Θέλω το μωρό μου...ζει» - VIDEO

ΜΙΤΣΕΡΟ - Πατέρας της 6χρονης Sierra: «Θέλω το μωρό μου...ζει» - VIDEO

Με βουρκωμένα μάτια και με παράπονο ο πρώην σύζυγος της Marry Rose και πατέρας της 6χρόνης ζητάει από την Αστυνομία να του βρει το παιδί του και φανερώνει την ελπίδα του ότι είναι ακόμη ζωντανό. 

Επιμέλεια: Μαρία Χαραλάμπους

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το παγκύπριο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Μιτσερού και τους φόνους τους οποίους ο 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς διέπραξε. Μετά τον εντοπισμό της Marry Rose στο δεκάδων μέτρων φρεάτιο του Μιτσερού, η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία καταβάλλουν τις προσπάθειές τους για εντοπισμό της 6χρονης Sierra, για την οποία ο 35χρονος «Ορέστης» ομολόγησε πως πέταξε το πτώμα της στην λίμνη Μεμί στο χωριό Ξυλιάτο. 

Ο Adrian Seucaliuc- πατέρας της 6χρονης- μίλησε στην κάμερα του Alpha Κύπρου και εξέφρασε την επιθυμία του, η μικρή του κορούλα να ζει, ενώ μίλησε και για την σχέση Ορέστη- Marry Rose, για την οποία όπως δήλωσε δεν γνώριζε. 

«Θέλω το μωρό μου κοντά μου, θέλω να είναι ζωντανή»

Τα λόγια του πατέρα ο οποίος ανέφερε ότι δεν μπορεί να πιστέψει πώς ένας άνθρωπος μπορεί να σκοτώσει γυναίκες και παιδιά, αφού όπως χαρακτήρισε τον «Ορέστη» πρόκειται για κάποιον ο οποίος «δεν έχει καρδιά», για να μπορέσει να κάνει τα όσα ομολόγησε. 

Επίσης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για την ημέρα όπου συνελήφθη ως ύποπτος για την δολοφονία της πρώην γυναίκας του, λέγοντας ότι «δεν θα μπορούσα να κάνω εγώ έτσι πράμα, να σκοτώσω την γυναίκα μου και το μωρό μου». 

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όλα όσα ανέφερε στην κάμερα του Alpha:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top