Μπορούσα να είμαι στην Λίβερπουλ τώρα

Μπορούσα να είμαι στην Λίβερπουλ τώρα

Την αποκάλυψη ότι το 2013 βρέθηκε πολύ κοντά στη Λίβερπουλ έκανε ο Ντιέγκο Κόστα.Ο άσος της Τσέλσι τότε βρισκόταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης και όπως έγινε γνωστό ο Μπρένταν Ρότζερς προσπάθησε να τον φέρει στην Λίβερπουλ.

 Ωστόσο εκείνος τελικώς διάλεξε την επέκταση του συμβολαίου του με τους Ισπανούς.«Ήμουν κοντά στο να φύγω από την Ατλέτικο. Η Λίβερπουλ είναι σπουδαία ομάδα, αλλά μετά από τόση προσπάθεια για να βρω θέση στην Ατλέτικο, πώς μπορούσα να φύγω; Θεώρησα πως θα ήταν καλύτερο να συνεχίσω να εξελίσσομαι παίζοντας εκεί για αρκετά ακόμη χρόνια», είπε ο Ντιέγκο Κόστα.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες

Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες

Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE