ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Το τελευταίο στίγμα του κινητού της 35χρονης μάνας από τη Ρουμανία…

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Το τελευταίο στίγμα του κινητού της 35χρονης μάνας από τη Ρουμανία…

Ο λοχαγός της Εθνικής Φρουράς παραδέχθηκε ότι τις δολοφόνησε και όπως είναι λογικό τα μέλη της αστυνομικής δύναμης, ανασκοπούν τους χειρισμούς που είχαν γίνει από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2016, οπότε και εξαφανίστηκε η 35χρονη και η κόρη της σύμφωνα με καταγγελία του εν διαστάσει συζύγου της πρώτης.

Βάσει πληροφόρησής μας, από τον αστυνομικό σταθμό Αγίου Δομετίου είχαν γίνει τότε ενέργειες για να εντοπιστούν οι ελλείπουσες, καθώς όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, δεν είχαν πάρει μαζί τους τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, αλλά και τα φάρμακα που λάμβανε η ανήλικη.

Μάλιστα, μετά από ενέργειες, κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί η τελευταία φορά που έδωσε στίγμα το κινητό της. Όπως διαπιστώθηκε, το τηλέφωνο της 35χρονης ήταν απενεργοποιημένο από το βράδυ της 30ής Σεπτεμβρίου του 2016, ενώ το τελευταίο σημείο εντοπισμού (στίγμα) ήταν στον Άγιο Παύλο. Εκεί, δηλαδή, όπου διέμενε με την 8χρονη κορούλα της…

Τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο πατέρας ενημερώθηκε ότι η κόρη που είχε με την εν διαστάσει 35χρονη σύζυγό του δεν είχε μεταβεί στο ειδικό σχολείο που φοιτούσε (ελέω προβλημάτων υγείας) και ότι εν συνεχεία κατήγγειλε την εξαφάνιση και των δυο στην Αστυνομία.

Φάνης Μακρίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Ούτε η κατάσταση υγείας του 8χρονου αγγελουδιού δεν έκαμψε τις ορέξεις του 35χρονου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE