ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Το τελευταίο στίγμα του κινητού της 35χρονης μάνας από τη Ρουμανία…

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Το τελευταίο στίγμα του κινητού της 35χρονης μάνας από τη Ρουμανία…

Ο λοχαγός της Εθνικής Φρουράς παραδέχθηκε ότι τις δολοφόνησε και όπως είναι λογικό τα μέλη της αστυνομικής δύναμης, ανασκοπούν τους χειρισμούς που είχαν γίνει από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2016, οπότε και εξαφανίστηκε η 35χρονη και η κόρη της σύμφωνα με καταγγελία του εν διαστάσει συζύγου της πρώτης.

Βάσει πληροφόρησής μας, από τον αστυνομικό σταθμό Αγίου Δομετίου είχαν γίνει τότε ενέργειες για να εντοπιστούν οι ελλείπουσες, καθώς όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, δεν είχαν πάρει μαζί τους τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, αλλά και τα φάρμακα που λάμβανε η ανήλικη.

Μάλιστα, μετά από ενέργειες, κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί η τελευταία φορά που έδωσε στίγμα το κινητό της. Όπως διαπιστώθηκε, το τηλέφωνο της 35χρονης ήταν απενεργοποιημένο από το βράδυ της 30ής Σεπτεμβρίου του 2016, ενώ το τελευταίο σημείο εντοπισμού (στίγμα) ήταν στον Άγιο Παύλο. Εκεί, δηλαδή, όπου διέμενε με την 8χρονη κορούλα της…

Τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο πατέρας ενημερώθηκε ότι η κόρη που είχε με την εν διαστάσει 35χρονη σύζυγό του δεν είχε μεταβεί στο ειδικό σχολείο που φοιτούσε (ελέω προβλημάτων υγείας) και ότι εν συνεχεία κατήγγειλε την εξαφάνιση και των δυο στην Αστυνομία.

Φάνης Μακρίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Ούτε η κατάσταση υγείας του 8χρονου αγγελουδιού δεν έκαμψε τις ορέξεις του 35χρονου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top