ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Ούτε η κατάσταση υγείας του 8χρονου αγγελουδιού δεν έκαμψε τις ορέξεις του 35χρονου

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Ούτε η κατάσταση υγείας του 8χρονου αγγελουδιού δεν έκαμψε τις ορέξεις του 35χρονου

Φρίκη και πάλι φρίκη…

Τα εγκλήματα του 35χρονου λοχαγού της Εθνικής Φρουράς εξέλαβαν ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εντός της ημέρας, καθώς όπως έγινε γνωστό παραδέχθηκε τη δολοφονία ακόμη μιας αθώας ψυχούλας (επτά συνολικά τα θύματά του), της 8χρονης από τη Ρουμανία που αγνοείτο με την 35χρονη μητέρα της από τον Σεπτέμβριο του 2016…

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ήταν ανίκανος να νοιώσει οίκτο για την 8χρονη Ν., παρ΄ όλο που όπως πληροφορούμαστε, αντιμετώπιζε τόσα προβλήματα υγείας.

Το κοριτσάκι έπασχε μεταξύ άλλων από κατά πλάκας σκλήρυνση, νοητική υστέρηση, ενώ παρουσίαζε επιληπτικά επεισόδια. Λάμβανε, μάλιστα, ειδική φαρμακευτική αγωγή.

Τελικά, ο 35χρονος ανάπηρος συναισθηματικά ψυχοπαθής, υλοποίησε τα αρρωστημένα του σχέδια, όπως παραδέχθηκε στους ανακριτές της Αστυνομίας.

Όπως ενημερωθήκαμε από πρόσωπο που ήταν στο περιβάλλον της 35χρονης δολοφονηθείσας και της κόρης της, την εξαφάνιση είχε καταγγείλει ο εν διαστάσει σύζυγος τις αρχές Οκτωβρίου του 2016, την ίδια ημέρα που τον ειδοποίησε το γραφείο ευημερίας, ότι δεν είχε πάει η κόρη του στο ειδικό σχολείο όπου φοιτούσε λόγω των προβλημάτων υγείας της.

Φ.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top