ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ-ΛΙΜΝΗ ΞΥΛΙΑΤΟΥ: Δύτης με σκάφανδρο ψάχνει για την 6χρονη Sierra- Κορυφώνεται η αγωνία

ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ-ΛΙΜΝΗ ΞΥΛΙΑΤΟΥ: Δύτης με σκάφανδρο ψάχνει για την 6χρονη Sierra- Κορυφώνεται η αγωνία

Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι έρευνες της Αστυνομίας τόσο για τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, αλλά και στην Κόκκινη Λίμνη, μία νέα τοποθεσία, που υπέδειξε ο 35χρονος Ίλαρχος της Εθνικής Φρουρά, ο οποίος ομολόγησε ότι πέταξε εκεί τα άλλα τρία θύματά του.

Σχετικά με τη λίμνη στο Ξυλιάτο αυτή την ώρα  (13:45) δύτης με ειδικό σκάφανδρο έχει μπει στο νερό και έχει ξεκινήσει τις έρευνες σε συγκεκριμένα σημεία τα οποία θεωρούνται κρίσιμα.

Όπως πληροφορούμαστε  μπορεί  το βάθος της λίμνης  να ξεπερνά κατά πολύ τα 35 μέτρα  λόγω της ιδιομορφίας της λίμνης (έχει σχήμα χωνιού) ως εκ τούτου  οι έρευνες χαρακτηρίζονται από μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Έχουμε θετική ανακοίνωση που αφορά το γεγονός ότι όλοι έχουν αποδεχθεί τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης που δεν ήταν δεδομένη πριν έρθει ο ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE