ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Δεν είναι το 8χρονο παιδί που εντοπίστηκε – Και τσιμεντομπλόκ στην βαλίτσα– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Δεν είναι το 8χρονο παιδί που εντοπίστηκε – Και τσιμεντομπλόκ στην βαλίτσα– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε προχωρημένη αποσύνθεση βρίσκεται η σορός γυναίκας που εντοπίστηκε εντός της βαλίτσας που ανασύρθηκε από την κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό, σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Του Μιχάλη Μενελάου

Την Κυριακή (28/4) ανασύρθηκε μόνο η μια βαλίτσα που εντοπίστηκε εντός της λίμνης, στην οποία όπως διαπιστώθηκε υπήρχε πτώμα γυναίκας και τσιμεντομπλόκ, ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Σιάηλος από την σκηνή.

Μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση και αναμένεται να γίνουν εξετάσεις ώστε να εξακριβωθεί η ταυτότητά της.

Σύμφωνα με τον κ. Νεόφυτο Σιάηλο, δεν πρόκειται για το παιδί που αναζητείται, αφού η σορός ανήκει σε γυναίκα πιο μεγάλης ηλικίας.

Την Κυριακή (28/4) δεν αναμένεται να ανασυρθεί η δεύτερη βαλίτσα που εντοπίστηκε, ωστόσο συνεχίζονται οι εξετάσεις για εντοπισμό και της τρίτης.

Βάσει της ομολογίας του 35χρονου Νίκου, στις ταξιδιωτικές βαλίτσες που αναζητούνται, βρίσκονται οι σοροί της μητέρας και της 8χρονης κόρης της από την Ρουμανία και της Μαρικάρ από τις Φιλιππίνες.

Ο 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς, έχει παραδεχθεί εφτά φόνους. Της Μαρί Ρόουζ και της 6χρονης κόρης της από τις Φιλιππίνες, της Arian Palanas Lozano και της Maricar Valdez Arquila επίσης από τις Φιλιππίνες, της  Livia Florentina Bunea 36 ετών και της 8χρονης κόρη της, Elena Natalia Bunea από την Ρουμανία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top