ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο - Σορός εντός της βαλίτσας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο - Σορός εντός της βαλίτσας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

(28/4-14:15) Συγκλονισμός… Εντοπίστηκε σορός στην βαλίτσα που ανασύρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, επιβεβαιώνοντας έτσι όσα ισχυρίστηκε ο Νίκος Μεταξάς στην ομολογία του.

Του Μιχάλη Μενελάου

Η βαλίτσα που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού, μεταφέρεται από τους άνδρες της ΕΜΑΚ σε φορείο, αφού σε αυτή, υπάρχει ανθρώπινη σορός.

H σορός μεταφέρεται στο νεκροτομείο.

Βάσει της ομολογίας του 35χρονου Νίκου, στις ταξιδιωτικές βαλίτσες που αναζητούνται, βρίσκονται οι σοροί της μητέρας και της 8χρονης κόρης της από την Ρουμανία και της Μαρικάρ από τις Φιλιππίνες.

Ο 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς, έχει παραδεχθεί εφτά φόνους. Της Μαρί Ρόουζ και της 6χρονης κόρης της από τις Φιλιππίνες, της Arian Palanas Lozano και της Maricar Valdez Arquila επίσης από τις Φιλιππίνες, της  Livia Florentina Bunea 36 ετών και της 8χρονης κόρη της, Elena Natalia Bunea από την Ρουμανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE