ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Δεν είναι το 8χρονο παιδί που εντοπίστηκε – Και τσιμεντομπλόκ στην βαλίτσα– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Δεν είναι το 8χρονο παιδί που εντοπίστηκε – Και τσιμεντομπλόκ στην βαλίτσα– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε προχωρημένη αποσύνθεση βρίσκεται η σορός γυναίκας που εντοπίστηκε εντός της βαλίτσας που ανασύρθηκε από την κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό, σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Του Μιχάλη Μενελάου

Την Κυριακή (28/4) ανασύρθηκε μόνο η μια βαλίτσα που εντοπίστηκε εντός της λίμνης, στην οποία όπως διαπιστώθηκε υπήρχε πτώμα γυναίκας και τσιμεντομπλόκ, ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Σιάηλος από την σκηνή.

Μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση και αναμένεται να γίνουν εξετάσεις ώστε να εξακριβωθεί η ταυτότητά της.

Σύμφωνα με τον κ. Νεόφυτο Σιάηλο, δεν πρόκειται για το παιδί που αναζητείται, αφού η σορός ανήκει σε γυναίκα πιο μεγάλης ηλικίας.

Την Κυριακή (28/4) δεν αναμένεται να ανασυρθεί η δεύτερη βαλίτσα που εντοπίστηκε, ωστόσο συνεχίζονται οι εξετάσεις για εντοπισμό και της τρίτης.

Βάσει της ομολογίας του 35χρονου Νίκου, στις ταξιδιωτικές βαλίτσες που αναζητούνται, βρίσκονται οι σοροί της μητέρας και της 8χρονης κόρης της από την Ρουμανία και της Μαρικάρ από τις Φιλιππίνες.

Ο 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς, έχει παραδεχθεί εφτά φόνους. Της Μαρί Ρόουζ και της 6χρονης κόρης της από τις Φιλιππίνες, της Arian Palanas Lozano και της Maricar Valdez Arquila επίσης από τις Φιλιππίνες, της  Livia Florentina Bunea 36 ετών και της 8χρονης κόρη της, Elena Natalia Bunea από την Ρουμανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE