ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ-ΚΥΠΡΟΣ: Εμπόδιο στις προσπάθειες για ανάσυρση του αντικειμένου από το βυθό της Κόκκινης Λίμνης

ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ-ΚΥΠΡΟΣ: Εμπόδιο στις προσπάθειες για ανάσυρση του αντικειμένου από το βυθό της Κόκκινης Λίμνης

Η περιορισμένη ορατότητα στάθηκε εμπόδιο τη Δευτέρα (29/04) στις προσπάθειες των αρχών για ανάσυρση αντικειμένου που έχει εντοπιστεί στον βυθό της Κόκκινης Λίμνης, στο Μιτσερό, όπου διεξάγονται έρευνες σε σχέση με τις δολοφονίες που φέρεται να ομολόγησε ο 35χρονος ύποπτος ίλαρχος.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες στη λίμνη «Μεμί» στο Ξυλιάτο και στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, χωρίς αποτέλεσμα.
 
Αναμένεται ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν στα δύο σημεία το πρωί της Τρίτης 30/4.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE