ΠΑΦΟΣ: Καυγάς καταστηματάρχη με 39χρονο- Τον έστειλε Νοσοκομείο

ΠΑΦΟΣ: Καυγάς καταστηματάρχη με 39χρονο-  Τον έστειλε Νοσοκομείο

Συνελήφθη τη Δευτέρα 29/4 με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 39χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, μέθης, πρόκλησης ανησυχίας και αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 39χρονος φέρεται να διαπληκτίστηκε με καταστηματάρχη στην Πάφο τον οποίο τον κτύπησε στην μύτη με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. 

Όταν μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης  μετέβησαν στην σκηνή και ζήτησαν από τον 39χρονο να συμμορφωθεί αυτός συνέχιζε να φωνάζει και να προβάλλει αντίσταση κατά την νόμιμη σύλληψη του.

Ακολούθως αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο παραπονούμενος καταστηματάρχης διακομίσθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό αυτός υπέστη κάταγμα ρηνός και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.
 
Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων και το ΤΑΕ Πάφου διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.