«Μαύρα μαντάτα»: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος

«Μαύρα μαντάτα»: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος, μετά από σχεδόν τρεις μήνες νοσηλείας σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έχοντας υποστεί διπλό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, φίλοι και συνάδελφοι του απεύθυναν δημόσια έκκληση για αίμα.

Σε ανάρτησή του ο κειμενογράφος Σταύρος Φωτίου αποχαιρετά τον φίλο του, Τάκη Μόσχο, επιβεβαιώνοντας την τραγική είδηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE