Πολύ δύσκολες ώρες για δημοφιλή Έλληνα ηθοποιό- Έπεσε σε κώμα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πολύ δύσκολες ώρες για δημοφιλή Έλληνα ηθοποιό- Έπεσε σε κώμα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει εδώ δύο περίπου μήνες ο Τάκης Μόσχος, ο πρωταγωνιστής της θρυλικής ταινίας Γλυκιά Συμμορία, του ΄80. Ο γνωστός ηθοποιός, νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο χτυπημένος από διπλό εγκεφαλικό και οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του δεν είναι καλές.

Αυτό καθώς όπως ανακοινώθηκε στο Facebook o Τάκης Μόσχος έπεσε σε κώμα μετά από σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων. Παράλληλα έγινε δημόσια έκκληση για αίμα.

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Μόλις ενημερωθήκαμε πως ο Τάκης Μόσχος, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κώμα, μετά από σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων. Η ανάγκη για αίμα είναι ΑΜΕΣΗ. Όσοι μπορείτε , τα στοιχεία είναι τα παρακάτω : Αιμοδοσία Αμαλία Φλέμιγκ για Μετροπόλιταν Τζένεραλ, Μεσογείων 264, για τον Παναγιώτη Μόσχο του Νικολάου που βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», ήταν η ανάρτηση που έγινε στο Facebook για τον Τάκη Μόσχο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE