LIFESTYLE

Νεά φοβερή συνεργασία Ελένης Φουρέιρας με τον Snoop Dogg – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νεά φοβερή συνεργασία Ελένης Φουρέιρας με τον Snoop Dogg – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

DATA[

Η Ελένη Φουρέιρα ένα χρόνο μετά την εμφάνισή της στην Eurovision και την κατάκτηση διεθνών charts με το Fuego να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις, ετοιμάζεται για μια κορυφαία συνεργασία.

Η τραγουδίστρια θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον παγκοσμίου φήμης και πολυβραβευμένο Snoop Dogg και τον ταλαντούχο Kaan, σε ένα τραγούδι – έκπληξη.

Τίτλος αυτού «Sirens»!

Πρόκειται για επανεκτέλεση του θρυλικού «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics, που κυκλοφόρησε το 1983 και τους έκανε γνωστούς παγκοσμίως. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που το βρετανικό ντουέτο έδωσε άδεια για επανεκτέλεση του τραγουδιού, το οποίο έχει μπει στη λίστα του «Rolling Stone» με τα 500 σημαντικότερα τραγούδια όλων των εποχών και, μέχρι σήμερα, έχει βγει μόνο σε διασκευές.

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει από την Panik Records και αναμένεται σε λίγες ημέρες με ένα music video διεθνών προδιαγραφών.

Από: iefimerida.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top