ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτο «ΚΡΑΞΙΜΟ» on air σε Αλέγκρι – «Αγενής και αλαζόνας»!

Απίστευτο «ΚΡΑΞΙΜΟ» on air σε Αλέγκρι – «Αγενής και αλαζόνας»!

Ο νυν τηλεσχολιαστής και άλλοτε αμυντικός Ντανιέλε Αντάνι εξαπέλυσε επίθεση κατά του Μάσιμο Αλέγκρι μετά από τηλεοπτικό τους καυγά, χαρακτηρίζοντας τον τεχνικό της Γιουβέντους αγενή και αλαζόνα.

Ο νυν τηλεσχολιαστής και άλλοτε αμυντικός Ντανιέλε Αντάνι εξαπέλυσε μετωπική επίθεση κατά του Μάσιμο Αλέγκρι μετά από τηλεοπτικό τους καυγά, χαρακτηρίζοντας τον τεχνικό της Γιουβέντους αγενή και αλαζόνα.

Μπορεί το Ίντερ-Γιουβέντους να είχε μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον από τη στιγμή που η Ίντερ παλεύει ακόμα για την έξοδο στο Champions League και η Γιουβέντους έχει κατακτήσει και μαθηματικά το όγδοο σερί σκουντέτο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως το τρίτο ημίχρονο του «Derby d’Italia» κύλησε χωρίς απρόοπτα.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως άναψε φωτιά από εκεί που ουδείς μπορούσε να το προβλέψει, με τον Μάσιμ Αλέγκρι να έχει διακπληκτισμό μέσα από τηλεοπτικό παράθυρο με τον Ντανιέλε Αντάνι και τον τεχνικό της Γιουβέντους να καλεί το συνομιλητή του να το… βουλώσει, κατηγορώντας τον για ποδοσφαιρική άγνοια.

Εκείνο το ξέσπασμα του Αλέγκρι δεν έμεινε ωστόσο αναπάντητο, έστω και ετεροχρονισμένα, με τον Ιταλό πρώην αμυντικό και νυν τηλεσχολιαστή για το «Sky Sport» να βρίσκει ραδιοφωνικό βήμα και εκεί να δίνει ρεσιτάλ εις βάρος του πολυνίκη προπονητή.

«Ουδείς μίλησε για το ματς με την Ίντερ το Σάββατο. Αντίθετα όλοι μιλήσαμε για το Champions League και την ήττα από τον Άγιαξ», τόνισε στο «Radio Deejay» και πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που έχει έναν τόσο σημαντικό ρόλο και αντιπροσωπευει έναν σύλλογο και πολλούς οπαδούς θα πρέπει να αντέχει το διάλογο. Όταν η Γιουβέντους πήγε στον Άγιαξ, ανέλυσε μόνο μερικά πράγματα και όχι άλλα.

Η Γιουβέντους πρέπει να κατακτήσει το Champions League, δεν φτάνει πλέον το σκουντέτο. Ο σύλλογος δεν υπέγραψε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να νικάει την Κιέβο. Ο Αλέγκρι ήταν πολύ αγενής και αλαζόνας.

Το να μου λέει πως δεν μπορώ να μιλάω επειδή δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις δεν είναι σωστό, επειδή έτσι δείχνει έλλειψη σεβασμού σε όλους εκείνους που είναι σπίτι, ακούγοντας και παρακολουθώντας μας».

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top