Ξεχωριστή η μέρα του τελικού για τον Big Sofo – Το ΕΞΤΡΑ κίνητρο παικτών και Κέρκεζ

Ξεχωριστή η μέρα του τελικού για τον Big Sofo – Το ΕΞΤΡΑ κίνητρο παικτών και Κέρκεζ

Ο φετινός τελικός του κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ, θα διεξαχθεί ως γνωστό την Τετάρτη 22 του Μάη στο ΓΣΠ, μία ημέρα ξεχωριστή για τον Πρόεδρο της Λεμεσιανής ομάδας, Ανδρέα Σοφοκλέους, αφού έχει τα γενέθλια του και θέλει να τα γιορτάσει με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Πριν από έξι χρόνια (το 2013), πάλι 22 του Μάη, είχε κάνει… μαύρα γενέθλια, αφού η ΑΕΛ ηττήθηκε στον τελικό από τον Απόλλωνα στην παράταση με 1-2 κι ενώ είχε βρεθεί… μία ανάσα από το σπάσιμο της… «πράσινης» κατάρας του 1989, αφού κέρδισε πέναλτι στα τελευταία λεπτά, το οποίο δεν αξιοποίησε ο Βοού.

Φέτος, στην 5η του «απόπειρα» σε τελικό ως Πρόεδρος της ΑΕΛ, θέλει πάση θυσία να υπάρξει Happy End και σίγουρα, αυτό θα είναι ένα έξτρα κίνητρο για τους παίκτες και τον προπονητή, Ντούσαν Κέρκεζ, για να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ και να του αφιερώσουν το τρόπαιο και ο ίδιος φυσικά, αναμένεται να τους ανταμείψει με πριμ!

Αρκεί να έρθει Λεμεσό το… «τιμημένο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακοινώνει τα μέτρα στήριξης ο ΠτΔ - Συνδυασμός οριζόντιων και στοχευμένων, τι θα περιλαμβάνουν

Ανακοινώνει τα μέτρα στήριξης ο ΠτΔ - Συνδυασμός οριζόντιων και στοχευμένων, τι θα περιλαμβάνουν

Σειρά μέτρων στήριξης ανακοινώνει, σήμερα, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, για αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων από την συνεχιζόμενη περιφερειακή αστάθεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE