ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Κινητοποίηση της Αστυνομίας χωρίς διευκρινίσεις

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Κινητοποίηση της Αστυνομίας χωρίς διευκρινίσεις

Η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας επιβεβαίωσε σήμερα (30/4) ότι έχει κινητοποιηθεί για να αντιμετωπίσει περιστατικό σε συνοικία της πόλης Κράιστσερτς -όπου συνολικά 50 άνθρωποι έπεσαν νεκροί από τα πυρά Αυστραλού ακροδεξιού μέσα σε δύο τεμένη τον Μάρτιο- και προέτρεψε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

Η αστυνομία απέφυγε να δώσει διευκρινίσεις για τη φύση του συμβάντος στη συνοικία Φίλιπσταουν της πόλης, στο Νότιο Νησί της Νέας Ζηλανδίας. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό δίκτυο Newshub, η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και έχει σπεύσει επιτόπου τουλάχιστον ένα ασθενοφόρο. Την ίδια πληροφορία μεταδίδει και ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Stuff, σύμφωνα με τον οποίο στην περιοχή έχουν σπεύσει τουλάχιστον είκοσι οπλισμένοι αστυνομικοί με δέκα οχήματα.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE