ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλετιστή

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλετιστή

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωινό της Τρίτης (30/04) στην λεωφόρο Ομονοίας στη Λεμεσό, με τον τραυματισμό μοτοσικλετιστή. 

Του Χρίστου Ζήνωνος 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10:00 το πρωί της Τρίτης (30/04) στην λεωφόρο Ομονοίας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μοτοσικλετιστή. 

Στη σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο και μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Με αφορμή τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την εκλογή νέου Προέδρου του Σώματος, η δημόσια συζήτηση στρέφεται ξανά, σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς, της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η Προεδρία της Βουλής, δεν αποτελεί μόνο θέση πολιτικού κύρους, αλλά και θεσμό με ιδιαίτερη συνταγματική και πολιτική βαρύτητα, ο οποίος διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο σε κρίσιμες στιγμές, της σύγχρονης κυπριακής ιστορίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE