ΛΕΜΕΣΟΣ: Βρέθηκε νεκρός σε πεζοδρόμιο 21χρονος Ελληνοκύπριος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βρέθηκε νεκρός σε πεζοδρόμιο 21χρονος Ελληνοκύπριος

Εντοπίστηκε σε πεζοδρόμιο από πολίτη γύρω στις 01:45 τα ξημερώματα της Τρίτης (30/04) στην περιοχή Πολεμιδών στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 01:45 τα ξημερώματα της Τρίτης (30/04) στην περιοχή των Πολεμιδών , πολίτης εντόπισε αναίσθητο στο πεζοδρόμιο νεαρό άνδρα, καλώντας αμέσως τις αρχές και ασθενοφόρο το οποίο έσπευσε στη σκηνή.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 21χρονο Ελληνοκύπριο, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πτώση από κτήριο πολυκατοικίας.

Η σκηνή είχε αποκλειστεί από την πρώτη στιγμή ενώ οι εξετάσεις από το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE