ΛΕΜΕΣΟΣ: Βρέθηκε νεκρός σε πεζοδρόμιο 21χρονος Ελληνοκύπριος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βρέθηκε νεκρός σε πεζοδρόμιο 21χρονος Ελληνοκύπριος

Εντοπίστηκε σε πεζοδρόμιο από πολίτη γύρω στις 01:45 τα ξημερώματα της Τρίτης (30/04) στην περιοχή Πολεμιδών στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 01:45 τα ξημερώματα της Τρίτης (30/04) στην περιοχή των Πολεμιδών , πολίτης εντόπισε αναίσθητο στο πεζοδρόμιο νεαρό άνδρα, καλώντας αμέσως τις αρχές και ασθενοφόρο το οποίο έσπευσε στη σκηνή.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 21χρονο Ελληνοκύπριο, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πτώση από κτήριο πολυκατοικίας.

Η σκηνή είχε αποκλειστεί από την πρώτη στιγμή ενώ οι εξετάσεις από το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE