ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ-ΚΥΠΡΟΣ: Ρίχνεται στη «μάχη» το σύστημα σόναρ- Συνεχίζουν και με τη ρομποτική κάμερα

ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ-ΚΥΠΡΟΣ: Ρίχνεται στη «μάχη» το σύστημα σόναρ- Συνεχίζουν και με τη ρομποτική κάμερα

Ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα την Τρίτη 30/4 οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και τη λίμνη «Μεμί» στο Ξυλιάτο, σε σχέση με τις δολοφονίες που φέρεται να ομολόγησε ο 35χρονος ίλαρχος.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη θα συνεχιστούν μέχρι και το Σάββατο 4/5 με τη χρήση της ρομποτικής κάμερας και ακολούθως θα αρχίσουν έρευνες με τη χρήση συστήματος σόναρ.
 
Οι έρευνες στη λίμνη «Μεμί» θα συνεχιστούν την Τετάρτη 1/5 και θα ολοκληρωθούν σε πρώτη φάση, ενώ ακολούθως θα ξεκινήσει προετοιμασία για διεξαγωγή ερευνών, επίσης με τη χρήση συστήματος σόναρ.
 
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ΚΥΠΕ, οι Βρετανοί εμπειρογνώμονες που έφθασαν στο νησί και επισκέφθηκαν  το σημείο των ερευνών στην Κόκκινη Λίμνη, εξέφρασαν ικανοποίηση για τον τρόπο που διεξάγονται οι έρευνες από πλευράς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για εντοπισμό σορών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE