ΔΙΕΘΝΗ

BENEZOYΕΛΑ: Ο Μαδούρο λέει ότι έχει την υποστήριξη της ηγεσίας του στρατού

BENEZOYΕΛΑ: Ο Μαδούρο λέει ότι έχει την υποστήριξη της ηγεσίας του στρατού

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο δήλωσε την Τρίτη 30/4 πως μίλησε με στρατιωτικούς ηγέτες και του δήλωσαν ότι του είναι "πλήρως πιστοί" μετά τις δηλώσεις του ηγέτη της αντιπολίτευσης ότι διαθέτει την υποστήριξη στρατιωτών για να ανατρέψει τον Μαδούρο.


"Νεύρα από ατσάλι!" έγραψε ο Μαδούρο στο Twitter. "Καλώ για λαϊκή κινητοποίηση στον μέγιστο βαθμό προκειμένου να διασφαλίσουμε τη νίκη της ειρήνης. Θα νικήσουμε", γράφει ο πρόεδρος της Βενεζουέλας.

Ο στρατός των ΗΠΑ δήλωσε ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα αλλά άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχει κάποιο ρόλο στα εκτυλισσόμενα γεγονότα, καθώς ένοπλες ομάδες που είναι αντίθετες ή υποστηρίζουν τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο συγκρούστηκαν σε μια συγκέντρωση έξω από αεροπορική βάση του Καράκας.

"Παρακολουθούμε τις πρόσφατες εξελίξεις στη Βενεζουέλα εκ του σύνεγγυς και είμαστε σε στενή επαφή με τους εταίρους μας σε διάφορες υπηρεσίες και στην ανώτερη αλυσίδα διοίκησης. Προσώρας, η αποστολή της Νότιας Διοίκησης των ΗΠΑ παραμένει αναλλοίωτη", δήλωσε ο συνταγματάρχης Αρμάντο Χερνάντεζ, εκπρόσωπος της Νότιας Διοίκησης του στρατού των ΗΠΑ, η οποία επιβλέπει τις δυνάμεις των ΗΠΑ στη Λατινική Αμερική.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top