Κατεχόμενη Λευκωσία: Κρίσιμα στην εντατική κοριτσάκι 2,5 ετών- Έπεσε από το μπαλκόνι ενώ έπαιζε

Κατεχόμενη Λευκωσία: Κρίσιμα στην εντατική κοριτσάκι 2,5 ετών- Έπεσε από το μπαλκόνι ενώ έπαιζε

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει κοριτσάκι 2,5 ετών το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά το απόγευμα της Τρίτης 30/4.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 16:00 στην περιοχή Μάντρες της επ. Λευκωσίας όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το 2,5 ετών κοριτσάκι ενώ έπαιζε στο μπαλκόνι της οικίας της βρέθηκε στο κενό από ύψος δύο μέτρων.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το κοριτσάκι στο Νοσοκομείο όπου εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η μικρή Fatma Asya Devec όπως σημειώνετια φέρει σοβαρά τραύτα σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.