ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Πρόγνωση με βροχές ή και καταιγίδες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Πρόγνωση με βροχές ή και καταιγίδες

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα σκόνη µέχρι και την Παρασκευή.

Το απόγευµα της Τετάρτης (1/5) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες και ψηλές νεφώσεις µε το ενδεχόµενο τοπικών ελαφρών βροχών. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 17 στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη (2/5) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες και ψηλές νεφώσεις, που δεν αποκλείεται να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, στους 26 στα νότια παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (3/5) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αυξηµένες νεφώσεις µετά το µεσηµέρι πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα.

Το Σάββατο (4/5) και την Κυριακή (5/5) θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Παρασκευή και σταδιακά µικρή άνοδο από το Σάββατο για να κυµανθεί µέχρι την Κυριακή κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top