ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντοπίστηκε ο απαγωγέας με τα τρία παιδιά- Διέφυγε στα κατεχόμενα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντοπίστηκε ο απαγωγέας με τα τρία παιδιά- Διέφυγε στα κατεχόμενα

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή τριών παιδιών από 42χρονο το απόγευμα της Τρίτης 30/4 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 42χρονος Ιορδανός πατέρας εντοπίστηκε στα κατεχόμενα και ήδη έχουν παραδοθεί στη δικοινοτική ομάδα επαφής.

Ο 42χρονος αναμένεται να περάσει το υπόλοιπό της μέρας στο κελί ενώ τα τρία παιδιά, ηλικίας 4, 6 και 12 ετών μεταφέρονται στη Λεμεσό όπου και προληπτικά θα περάσουν από εξετάσεις στο Νοσοκομείο της πόλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE