ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΑΠΑΓΩΓΗ: «Πληροφορίες για απειλές από παλιά – Δεν υπάρχει καταγγελία στην Αστυνομία»

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΑΠΑΓΩΓΗ: «Πληροφορίες για απειλές από παλιά – Δεν υπάρχει καταγγελία στην Αστυνομία»

Για τις εξελίξεις σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση αρπαγής από τη νόμιμη κηδεμονία τριών ανήλικων παιδιών ηλικίας 12, 6 και 4 χρόνων, αδίκημα που διαπράχθηκε γύρω στις 7  το απόγευμα της Τρίτης 30/4 στη Λεμεσό, ενημέρωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, την Τετάρτη (1/5).

Της Μαρίας Χαλαράμπους

Ο κ. Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε σε δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους του Τύπου, το μεσημέρι της Τετάρτης (1/5) από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, ότι γύρω στις 8:00 το βράδυ της Τρίτης (30/4) 36χρονη κατήγγειλε τον εν διαστάσει σύζυγο της ότι άρπαξε τα τρία τους παιδιά.

Εναντίον του 42χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.  

Όπως είπε ο κ. Σωτηριάδης, η Αστυνομία έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για εντοπισμό τους και οι εξετάσεις συνεχίζονται. Επιβεβαίωσε το γεγονός ότι εντοπίστηκε το όχημα με το οποίο κινείτο ο 42χρονος και ανέφερε ότι αυτό σφραγίστηκε και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη, η Κυπριακή Δημοκρατία ενημέρωσε την δικοινοτική ομάδα σε περίπτωση που ο 42χρονος μαζί με τα παιδιά, περάσουν από οδοφράγματα, να ενημερωθούν, ενώ στήθηκαν και μπλόκα σε άλλες επαρχίες για έρευνες.

Επίσης, δόθηκαν τα στοιχεία τους σε λιμάνια και αεροδρόμια και όπως σημείωσε: «Είναι δεδομένο ότι δεν έχουν αποχωρήσει από νόμιμα λιμάνια και αεροδρόμια».

Ο κ. Σωτηριάδης, είπε ότι η Αστυνομία έχει λάβει κάποιες πληροφορίες που αξιολογούνται για απειλές προς την 36χρονη στο παρελθόν από τον 42χρονο ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια σχετική καταγγελία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top