ΛΕΜΕΣΟΣ - ΑΠΑΓΩΓΗ: Εντοπίστηκε το όχημα του 42χρονου που άρπαξε τρία ανήλικα παιδιά

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΑΠΑΓΩΓΗ: Εντοπίστηκε το όχημα του 42χρονου που άρπαξε τρία ανήλικα παιδιά

Εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (1/5) το όχημα του 42χρονου που αναζητείται για υπόθεση αρπαγής από τη νόμιμη κηδεμονία τριών ανήλικων παιδιών ηλικίας 12, 6 και 4 χρόνων, αδίκημα που διαπράχθηκε γύρω στις 7 το απόγευμα της Τρίτης 30/4 στη Λεμεσό.

Γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα, εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο το όχημα του 42χρονου στον χώρο στάθμευσης του πολυκαταστήματος Jumbo στα Πολεμίδια, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί ο ίδιος ή τα παιδιά που άρπαξε από τη φύλαξη φιλικού προσώπου της μητέρας τους την ώρα που βρίσκονταν στο χώρο της Επίχωσης στη Λεμεσό. 

Τα στοιχεία του οχήματος με το οποίο κινείτο ο 42χρονος, είχε δώσει στην δημοσιότητα η Αστυνομία. 

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τον SUFIAN MOHAMMAD ABDALLAH MARIE, 42 ετών από την Ιορδανία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.40 το πρωί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα στην Κύπρο ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE