ΚΥΠΡΟΣ- ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Εντοπίστηκε τσιμεντομπλόκ στον πυθμένα της Κόκκινης Λίμνης

ΚΥΠΡΟΣ- ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Εντοπίστηκε τσιμεντομπλόκ στον πυθμένα της Κόκκινης Λίμνης

Αντικείμενο, το οποίο όπως φαίνεται είναι τσιμεντοπλόκ, εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (1/5), στον βυθό της Κόκκινης Λίμνης στο Μιτσερό.

Αρχικά, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του ΡΙΚ Ρολάνδος Σκέτος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης, το βράδυ της Τετάρτης (1/5), φάνηκε ότι το αντικείμενο που εντοπίστηκε να μοιάζει με βαλίτσα.

Τελικά, όπως φαίνεται το αντικείμενο που βρέθηκε στον πυθμένα της Κόκκινης Λίμνης, είναι είναι τσιμεντομπλόκ, το οποίο δέθηκε και σηματοδοτήθηκε, προκειμένου αύριο Πέμπτη (2/5), να καταδυθούν δύτες για ανάσυρση του.

Το συγκεκριμένο εύρημα, ίσως να βρίσκεται κοντά σε μια από τις τρεις βαλίτσες τις οποίες ο 35χρονος στρατιωτικός, φέρετε να ομολόγησε ότι πέταξε στην λίμνη, ενώ μέσα σε αυτές είχε τοποθετήσει τα άψυχα σώματα των θυμάτων του.

Πάντως, στην πρώτη βαλίτσα που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη, είχε εντοπιστεί, εκτός από τη σορό και ένα τσιμεντομπλόκ.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE