ΚΥΠΡΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη ανήλικης- Ζητά τη βοήθεια του κοινού η Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη ανήλικης- Ζητά τη βοήθεια του κοινού η Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, ελλείπει από την οικία της στην Λάρνακα, από τις 4.30 το απόγευμα σήμερα Τετάρτη, 1η Μαΐου, 2019, η πιο κάτω εικονιζόμενη Alexandra Mihaela Verdes, ηλικίας 17 ετών, από Ρουμανία, μόνιμος κάτοικος Λάρνακας.

Η 17χρονη περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.60μ., με καρέ μαλλιά κόκκινου χρώματος και μεγάλα μάτια μαύρου χρώματος.

Κατά το χρόνο αναχώρησης της από την κατοικία της, η 17χρονη φορούσε τζιν παντελόνι κόκκινου χρώματος, μακρυμάνικη μπλούζα κόκκινου χρώματος και αθλητικά παπούτσια μάρκας Adidas, άσπρου χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σημ.: Η φωτογραφία του ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE