Στο Προεδρικό χωρίς τον Ιωνά Νικολάου ο Αρχηγός της Αστυνομίας

Στο Προεδρικό χωρίς τον Ιωνά Νικολάου ο Αρχηγός της Αστυνομίας

Στο Προεδρικό έφτασε γύρω στις 10:00 το πρωί ο Αρχηγός της Αστυνομίας, για την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αν και η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για τις 10:30, τελικά ο Αρχηγός έφτασε νωρίτερα, ενώ παρά το γεγονός ότι αναφέρθηκε πως θα γινόταν στην παρουσία του Ιωνά Νικολάου, ο τέως – πλέον – υπουργός Δικαιοσύνης, δεν παρέστηκε.

Ο λόγος της συνάντησης μεταξύ Προέδρου και Αρχηγού Αστυνομίας δεν είναι άλλος από τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του καθ' ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνου, Νίκου Μεταξά και τους λανθασμένους, όπως φαίνεται, χειρισμούς των φακέλων ελλειπόντων προσώπων από την Αστυνομία.

Θυμίζουμε, ότι ο κ. Νικολάου, μετά την υποβολή της παραίτησής του, σε δηλώσεις του από το Προεδρικό, ανέφερε ότι δεν θεωρεί πως φέρει ευθύνη για όσα του καταλογίζονται και υποστήριξε πως οι ευθύνες στον υπουργό δεν πρέπει να αποδίδονται εφόσον ο οποιοσδήποτε χειρισμός και διερεύνηση με παρόμοιες υποθέσεις, δεν αφορούν τον ίδιο.

Με την πιο πάνω δήλωση, ο κ. Νικολάου έριξε ξεκάθαρα το μπαλάκι στην ηγεσία της Αστυνομίας και ίσως μετά την συνάντηση του Προέδρου με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, προκύψουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.