ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανεβαίνει τα σκαλιά του Προεδρικού ο Αρχηγός της Αστυνομίας - Eπί τάπητος το μέλλον του

Ανεβαίνει τα σκαλιά του Προεδρικού ο Αρχηγός της Αστυνομίας - Eπί τάπητος το μέλλον του

Μετά τον Ιωνά Νικολάου, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντάται το πρωί της Παρασκευής (3/5) με τον Αρχηγό της Αστυνομίας,  με αφορμή όσα τους καταλογίζονται για λάθος χειρισμούς υποθέσεων ελλειπουσών οι οποίες είχαν τραγική κατάληξη που, πέφτοντας θύματα του κατ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνου, Νίκου Μεταξά. 

Η καθοριστική συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου, διευθετήθηκε για τις 10:30 το πρωί της Παρασκευής 3 Μαΐου.

Στην συνάντηση, αναμένεται να παραστεί και ο κ. Ιωνάς Νικολάου, που την Πέμπτη (2/5) υπέβαλε την παραίτησή του από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, η οποία έγινε αποδεκτή από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Θυμίζουμε, ότι ο κ. Νικολάου, μετά την υποβολή της παραίτησής του, σε δηλώσεις του από το Προεδρικό,  ανέφερε ότι δεν θεωρεί πως φέρει ευθύνη για όσα του καταλογίζονται και υποστήριξε πως οι ευθύνες στον υπουργό δεν πρέπει να αποδίδονται εφόσον ο οποιοσδήποτε χειρισμός και διερεύνηση με παρόμοιες υποθέσεις, δεν αφορούν τον ίδιο. 

Με την πιο πάνω δήλωση, ο κ. Νικολάου έριξε ξεκάθαρα το μπαλάκι στην ηγεσία της Αστυνομίας και ίσως μετά την συνάντηση του Προέδρου με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, προκύψουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του.   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top