ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Αποχώρησε ο Αρχηγός – «Ο Πρόεδρος θα ανακοινώσει» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Αποχώρησε ο Αρχηγός – «Ο Πρόεδρος θα ανακοινώσει» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αποχώρησε ο Αρχηγός της Αστυνομίας από το Προεδρικό Μέγαρο γύρω στις 10:50 το πρωί της Παρασκευής 03/05.

Της Γεωργίας Παππούτα

Μόλις 20 λεπτά διήρκησε η συνάντηση των Ιωνά Νικολάου, Νίκου Αναστασιάδη και Ζαχαρία Χρυσοστόμου, το πρωί της Παρασκευής. 

Συνάντηση η οποία ήταν προγραμματισμένη και ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί.

Εξερχόμενος από το Προεδρικό ο Αρχηγός της Αστυνομίας ερωτήθηκε εάν υπέβαλε την παραίτησή του, όπου ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ο Πρόεδρος θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του».

Παράλληλα ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου, εξακολουθεί να βρίσκεται εντός του Προεδρικού Μεγάρου, μετά την αποχώρηση του Αρχηγού της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.