ΔΙΕΘΝΗ

Η Ουάσινγκτον στηρίζει το 'δικαίωμα' του Ισραήλ στην αυτοάμυνα

Η Ουάσινγκτον στηρίζει το 'δικαίωμα' του Ισραήλ στην αυτοάμυνα

Οι Ηνωμένες Πολιτείες καταδίκασαν έντονα την εν εξελίξει εκτόξευση ρουκετών από ένοπλες μαχητικές οργανώσεις στην Λωρίδα της Γάζας προς το Ισραήλ, υποστηρίζοντας το "δικαίωμα" του Ισραήλ στην "αυτοάμυνα", σημειώνει ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.


"Καλούμε όσους ευθύνονται για αυτή τη βία να σταματήσουν άμεσα αυτή την επιθετικότητα", υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠΕΞ .


"Στεκόμαστε στο πλευρό του Ισραήλ και στηρίζουμε πλήρως το δικαίωμά του στην αυτοάμυνα ενάντια σε αυτές τις απεχθείς επιθέσεις". `Eνα εικοσιτετράωρο μετά την τελευταία κλιμάκωση στην περιοχή, τέσσερις Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους από τις ισραηλινές επιδρομές στον παλαιστινιακό θύλακα, μεταξύ αυτών ήταν και μια έγκυος γυναίκα με την μικρή κόρη της, το κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του τουρκικού πρακτορείου Anadolu στην πόλη της Γάζας ισοπεδώθηκε από ισραηλινά αεροσκάφη, ενώ περισσότερες από 250 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας εναντίον ισραηλινών χωριών και κοινοτήτων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top