Τραγωδία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο- Νεκρός εντοπίστηκε 44χρονος

Τραγωδία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο- Νεκρός εντοπίστηκε 44χρονος

Στα πένθος βυθίστηκε η οικογένεια 44χρονου το άψυχο σώμα του οποίου εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 6/5.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο ο άτυχος Orhan Gençtürk, 44 ετών, εντοπίστηκε γύρω στις 13:00 νεκρός στο σπίτι του από τον αδελφό του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η λεγόμενη Αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τη σορό του άτυχου άντρα στο Νοσοκομείο όπου οι γιατροί υπέγραψαν το πιστοποιητικό θανάτου του.

Οι κατοχικές αρχές διερευνούν τα αίτια που «έσπρωξαν» τον 44χρονο στο θάνατο, αφήνοντας ορφανές τις κόρες του.

Στ. Στ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE