Τραγωδία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο- Νεκρός εντοπίστηκε 44χρονος

Τραγωδία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο- Νεκρός εντοπίστηκε 44χρονος

Στα πένθος βυθίστηκε η οικογένεια 44χρονου το άψυχο σώμα του οποίου εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 6/5.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο ο άτυχος Orhan Gençtürk, 44 ετών, εντοπίστηκε γύρω στις 13:00 νεκρός στο σπίτι του από τον αδελφό του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η λεγόμενη Αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τη σορό του άτυχου άντρα στο Νοσοκομείο όπου οι γιατροί υπέγραψαν το πιστοποιητικό θανάτου του.

Οι κατοχικές αρχές διερευνούν τα αίτια που «έσπρωξαν» τον 44χρονο στο θάνατο, αφήνοντας ορφανές τις κόρες του.

Στ. Στ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE