Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μαρίνο: Δεν έχει πια επαφή με το περιβάλλον

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μαρίνο: Δεν έχει πια επαφή με το περιβάλλον

Ο Γιώργος Μαρίνος τα τελευταία χρόνια έχει απομονωθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και πολλοί αναρωτιούνται πού βρίσκεται και τι κάνει.

 

Ο αγαπημένος showman ανεβαίνει σιωπηλά τον δικό του Γολγοθά και σύμφωνα με το περιοδικό Grande, η απομόνωση του οφείλεται σε καθαρά βιολογικούς λόγους, καθώς εδώ και καιρό δεν έχει επαφή με το περιβάλλον και είναι τρόφιμος Γηροκομείου στη Γλυφάδα.

Ο Γιώργος Μαρίνος δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν και δεν αναγνωρίζει πρόσωπα. Τον ίδιο επισκέφτηκε μάλιστα ένας γνωστός τραγουδοποιός, προκειμένου να του «αφιερώσει» ένα τραγούδι που συνέθεσε και τραγούδησε γι' αυτόν.

«Έβγαινε πάνω στη σκηνή και ακροβατούσε στο σχοινί. Πόνους καυτούς από του κόσμου την κακία. Και τις μικρές του μαχαιριές τις μετουσίωνε κι αυτές σε βηματάκια, σε κινήσεις, σε αστεία...» αναφέρουν οι πρώτοι στίχοι του τραγουδιού.

Και μπορεί να  πρόκειται για ένα άκρως βιογραφικό και συναισθηματικό τραγούδι, ο Γιώργος Μαρίνος ωστόσο δεν είχε την παραμικρή αντίδραση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Τραμπ  επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Ο Τραμπ επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση εισέρχεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα», ενώ την ίδια ώρα ο ισραηλινός στρατός προετοιμάζεται για μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE