Η 25χρονη Λεμεσιανή που δολοφόνησε τον αρραβωνιαστικό της. ‘Οταν ήρθε η αστυνομία ρώτησε: «Εψόφησεν ή ακόμα;»

Η 25χρονη Λεμεσιανή που δολοφόνησε τον αρραβωνιαστικό της. ‘Οταν ήρθε η αστυνομία ρώτησε: «Εψόφησεν ή ακόμα;»

Ήταν λίγο μετά τις 7:30 το απόγευμα, στην μπυραρία Stone Eagle στη Λεμεσό. Ένα ζευγάρι πίνει και συζητάει. Σύχναζαν στη συγκεκριμένη «παμπ» περίπου τρεις βδομάδες. Ξαφνικά, οι 5-6 θαμώνες, κυρίως Άγγλοι και Αγγλίδες εργαζόμενοι των Βάσεων, πρόσεξαν πως η συζήτηση του ζευγαριού είχε γίνει έντονη.

Μίλαγαν δυνατά και τσακώνονταν. Η κοπέλα, Ε.Γ. έβγαλε από την τσάντα της ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στο στήθος του συνοδού της. Ο νεαρός έπεσε κάτω αιμόφυρτος και η κοπέλα δεν έκανε καμία κίνηση για να φύγει.

Στάθηκε από πάνω του εντελώς ψύχραιμη και τον κοίταζε που πέθαινε. Ένας από τους θαμώνες κάλεσε την Αστυνομία και ασθενοφόρο. Μέχρι να φτάσουν, ο νεαρός Α.Α. είχε πεθάνει.

Διαβάστε περισσότερα στον Κυπριακό Χρονογράφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE