Η 25χρονη Λεμεσιανή που δολοφόνησε τον αρραβωνιαστικό της. ‘Οταν ήρθε η αστυνομία ρώτησε: «Εψόφησεν ή ακόμα;»

Η 25χρονη Λεμεσιανή που δολοφόνησε τον αρραβωνιαστικό της. ‘Οταν ήρθε η αστυνομία ρώτησε: «Εψόφησεν ή ακόμα;»

Ήταν λίγο μετά τις 7:30 το απόγευμα, στην μπυραρία Stone Eagle στη Λεμεσό. Ένα ζευγάρι πίνει και συζητάει. Σύχναζαν στη συγκεκριμένη «παμπ» περίπου τρεις βδομάδες. Ξαφνικά, οι 5-6 θαμώνες, κυρίως Άγγλοι και Αγγλίδες εργαζόμενοι των Βάσεων, πρόσεξαν πως η συζήτηση του ζευγαριού είχε γίνει έντονη.

Μίλαγαν δυνατά και τσακώνονταν. Η κοπέλα, Ε.Γ. έβγαλε από την τσάντα της ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στο στήθος του συνοδού της. Ο νεαρός έπεσε κάτω αιμόφυρτος και η κοπέλα δεν έκανε καμία κίνηση για να φύγει.

Στάθηκε από πάνω του εντελώς ψύχραιμη και τον κοίταζε που πέθαινε. Ένας από τους θαμώνες κάλεσε την Αστυνομία και ασθενοφόρο. Μέχρι να φτάσουν, ο νεαρός Α.Α. είχε πεθάνει.

Διαβάστε περισσότερα στον Κυπριακό Χρονογράφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE