Γη από €100 ευρώ πουλά η Τράπεζα Κύπρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γη από €100 ευρώ πουλά η Τράπεζα Κύπρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γη και παραθαλάσσια οικόπεδα πουλά η Τράπεζα Κύπρου με τιμές που ξεκινούν από τα 100 ευρώ και ξεπερνούν τα 19 εκατομμύρια ευρώ.

Ακίνητα που απέκτησε η Τράπεζα Κύπρου μετά από συμβιβασμό με δανειολήπτες βρίσκονται προς πώληση σε ειδική ιστοσελίδα του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος (ΔΔΑ) με σκοπό την αποφόρτιση πόρων και των πιέσεων στις μονάδες ανακτήσεων δανείων.

Μεταξύ άλλων ακινήτων στην ιστοσελίδα, βρίσκονται προς πώληση κομμάτια γης με τιμές που ξεκινούν από μόλις 100 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 19.250.000.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Στα θέματα που θα απασχολήσουν την αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.