Γη από €100 ευρώ πουλά η Τράπεζα Κύπρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γη από €100 ευρώ πουλά η Τράπεζα Κύπρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γη και παραθαλάσσια οικόπεδα πουλά η Τράπεζα Κύπρου με τιμές που ξεκινούν από τα 100 ευρώ και ξεπερνούν τα 19 εκατομμύρια ευρώ.

Ακίνητα που απέκτησε η Τράπεζα Κύπρου μετά από συμβιβασμό με δανειολήπτες βρίσκονται προς πώληση σε ειδική ιστοσελίδα του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος (ΔΔΑ) με σκοπό την αποφόρτιση πόρων και των πιέσεων στις μονάδες ανακτήσεων δανείων.

Μεταξύ άλλων ακινήτων στην ιστοσελίδα, βρίσκονται προς πώληση κομμάτια γης με τιμές που ξεκινούν από μόλις 100 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 19.250.000.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.