Χριστιάνα Μούζουρα: «Έβλεπε τα stories μου…με παρακολουθούσε και μου έστελνε..»VIDEO

Χριστιάνα Μούζουρα: «Έβλεπε τα stories μου…με παρακολουθούσε και μου έστελνε..»VIDEO

H νεαρή Κύπρια ηθοποιός αποκάλυψε μέσα από την συνέντευξή της για τις ενοχλήσεις που δεχόταν από τα social media καθώς και για ένα follower ο οποίος έφτασε στο σημείο να την παρακολουθεί. 

Ο λόγος για την Χριστιάνα Μούζουρα, την νεαρή ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα από επιτυχημένες κυπριακές σειρές, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και μεταξύ άλλων μίλησε για την δουλειά της, την προσωπική της ζωή και για τον χρόνο που περνάει στα social media.

Δείτε την συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE