Αναστέλλουν την αυριανή 24ωρη απεργία τους οι λιμενεργάτες, στο λιμάνι Λεμεσού

Αναστέλλουν την αυριανή 24ωρη απεργία τους οι λιμενεργάτες, στο λιμάνι Λεμεσού

Την αναστολή της 24ωρης απεργίας που είχαν εξαγγείλει για την Πέμπτη 9/5, αποφάσισαν οι λιμενεργάτες, στο λιμάνι Λεμεσού, μετά από παρέμβαση της Υπουργού Εργασίας και ικανοποίηση συγκεκριμένων θεμάτων, που άπτονται στην ανανέωση της Συλλογικής τους Σύμβασης, με τους νέους διαχειριστές του λιμανιού.

 
Όπως ανέφεραν στο ΚΥΠΕ συντεχνιακές πηγές, οι λιμενεργάτες ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις στα αιτήματα τους, σε Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο οίκημα της ΠΕΟ, στη Λεμεσό.
 
Σε ψηφοφορία που ακολούθησε, οι λιμενεργάτες αποφάσισαν, κατά πλειοψηφία, να αποδεχθούν την μεσολαβητική πρόταση της Υπουργού Εργασίας και να αναστείλουν τα αυριανά απεργιακά μέτρα που είχαν εξαγγείλει πριν από 15 μέρες.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE