Αναστέλλουν την αυριανή 24ωρη απεργία τους οι λιμενεργάτες, στο λιμάνι Λεμεσού

Αναστέλλουν την αυριανή 24ωρη απεργία τους οι λιμενεργάτες, στο λιμάνι Λεμεσού

Την αναστολή της 24ωρης απεργίας που είχαν εξαγγείλει για την Πέμπτη 9/5, αποφάσισαν οι λιμενεργάτες, στο λιμάνι Λεμεσού, μετά από παρέμβαση της Υπουργού Εργασίας και ικανοποίηση συγκεκριμένων θεμάτων, που άπτονται στην ανανέωση της Συλλογικής τους Σύμβασης, με τους νέους διαχειριστές του λιμανιού.

 
Όπως ανέφεραν στο ΚΥΠΕ συντεχνιακές πηγές, οι λιμενεργάτες ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις στα αιτήματα τους, σε Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο οίκημα της ΠΕΟ, στη Λεμεσό.
 
Σε ψηφοφορία που ακολούθησε, οι λιμενεργάτες αποφάσισαν, κατά πλειοψηφία, να αποδεχθούν την μεσολαβητική πρόταση της Υπουργού Εργασίας και να αναστείλουν τα αυριανά απεργιακά μέτρα που είχαν εξαγγείλει πριν από 15 μέρες.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE