LIFESTYLE

Ραγδαίες αλλαγές στα προγνωστικά της Εurovision- Οι χώρες που «κέρδισαν» θέσεις

Ραγδαίες αλλαγές στα προγνωστικά της Εurovision- Οι χώρες που «κέρδισαν» θέσεις

Βρισκόμαστε μόλις 6 μέρες πριν την έναρξη της φετινής Eurovision με τον 1ο ημιτελικό στον οποίο θα συμμετάσχει η Κύπρος (καθώς και η Ελλάδα)  να είναι ορισμένος για την Τρίτη 14 Μαΐου.

Ήδη οι αποστολές των 41 χωρών που θα λάβουν μέρες βρίσκονται στο Ισραήλ με τις πρόβες και τις προετοιμασίες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Η Κύπρος με την Τάμτα και το “Replay” ανέβηκε πρώτη για πρόβα επί σκηνής αντιμετωπίζοντας προβλήματα με τον ήχο στην αρένα όπως σημειώνουν Euro-vlogers που βρίσκονται στο Τελ-Αβίβ.

Αυτό φαίνεται πως δεν άφησε και την καλύτερη αίσθηση για τη συμμετοχή της χώρας μας, ενώ πρόβλημα ίσως παρουσιάστηκε και με τα φωνητικά που πλαισιώνουν την Τάμτα όπως σχολίασαν αρκετοί κάτω από το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Αποτέλεσμα ήταν να «χάσει» κάποιες θέσεις η Κύπρος στα προγνωστικά από τις εταιρίες στοιχημάτων καθώς από την 7η έπεσε στην 9η θέση, με την απόδοση να βρίσκεται κοντά στο 30 προς 1.

«Κερδισμένοι» από την πρώτη πρόβα το Αζερμπαιτζάν που ενώ ήταν εκτός δεκάδας βρέθηκε ξαφνικά στα φαβορί και στην 4η θέση, ενώ και η Μάλτα σκαρφάλωσε δύο θέσεις και φιγουράρει στην 7η της λίστας.

Στην πρώτη θέση παραμένει το τραγούδι της Ολλανδίας και ακολουθούν «δυνατά» Ρωσία και Ιταλία με τη Σουηδία που θεωρείται ως ένα από τα φαβορί να την βρίσκουμε στην 5η θέση των προγνωστικών.

Να τονίσουμε ότι πρόκειται απλά για αποδόσεις από τις εταιρίες στοιχημάτων που μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και θεωρείται βέβαιο πως αν η δεύτερη πρόβα της Κύπρου την Πέμπτη 9/5 κριθεί ικανοποιητική η χώρα μας να «τσιμπήσει» ξανά κάποιες θέσεις στα προγνωστικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top