ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΚ: «Νόμιζα εννά πεθάνω» - «Επτά άτομα στο Γ.Ν. Λευκωσίας»

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΚ: «Νόμιζα εννά πεθάνω» - «Επτά άτομα στο Γ.Ν. Λευκωσίας»

Για στιγμές αγωνίας και τρόμου έκανε λόγο με δηλώσεις του στο ThemaOnline άτομο, το οποίο συμμετείχε στην αποστολή της ομάδας των Τρούλλων για το παιχνίδι με την Ομόνοια 1948 στο πλαίσιο της β΄ φάσης των αγώνων ένταξης της ΣΤΟΚ.

Ο κ. Γιώργος Καλογήρου –για τον οποίο και ο λόγος- μας ανέφερε ότι μόλις έφτασε στο Μακάρειο στάδιο το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της ομάδας, «ένας όχλος με δεκάδες άτομα μας ανέμενε για να μας επιτεθεί».

Συμπλήρωσε ο κ. Καλογήρου: «Η κατάσταση ήταν τραγική. Δεν μπορεί να περιγραφεί. Αφού πρώτα έσπασαν τζάμια, μας έριξαν κροτίδες, καπνογόνα και φωτοβολίδες μέσα στο λεωφορείο. Κάποιοι που φόραγαν κουκούλες μπήκαν και μέσα στο λεωφορείο. Κρυφτήκαμε κάτω από τις μαξιλάρες για να σωθούμε. Προσωπικά νόμιζα σε κάποια στιγμή πως εννά πεθάνω. Δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε».

Ζητήσαμε θέση και από διοικητικό στέλεχος των Τρούλλων για τα όσα έγιναν. Τον καλέσαμε μάλιστα να σχολιάσει τη θέση αρμόδιας αστυνομικής πηγής. Θυμίζουμε πως από πλευράς Αστυνομίας προβλήθηκε ο ισχυρισμός ότι ενώ το πούλμαν με βάση τα συμφωνηθέντα έπρεπε να μεταβεί στο Μακάρειο Στάδιο στις 15:15, εντούτοις αφίχθηκε στο σημείο πολύ νωρίτερα, με αποτέλεσμα να προκύψουν τα έκτροπα.

Το εν λόγω διοικητικό στέλεχος που εξέφρασε την επιθυμία να μην χρησιμοποιήσουμε το όνομά του (σ.σ. προφανώς γιατί δεν αποφασίστηκε πώς θα τοποθετηθεί επίσημα ο σύλλογος), ανέφερε ακόμη: «Από τη στιγμή που αναφέρθηκε στην αστυνομική σύσκεψη ότι οι οπαδοί της Ομόνοιας 1948 θα μετέβαιναν στο γήπεδο στις 14:30, η Αστυνομία όφειλε να βρίσκεται στο σημείο και να αστυνομεύει».

Φ.Μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΚ: Μ. Τιμοθέου για επεισόδια στο Ομόνοια 1948 – Τρούλλοι FC -«Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top