ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκανε επάγγελμα την παραβίαση οχημάτων ο 20χρονος - Τον έβαλαν κάτω πολίτες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκανε επάγγελμα την παραβίαση οχημάτων ο 20χρονος - Τον έβαλαν κάτω πολίτες

Συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας 20χρονος από την Λεμεσό, ο οποίος εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε από πολίτες. 

Γύρω στις 6.25 το απόγευμα της Τετάρτης (8/5), λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι πολίτες ακινητοποίησαν νεαρό πρόσωπο, το οποίο προσπαθούσε να κλέψει από σταθμευμένα οχήματα.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διαπίστωσαν, ότι πρόκειται για 20χρονο από τη Λεμεσό.

Κατά την ακινητοποίηση του νεαρού, έπεσαν από την κατοχή διάφορα αντικείμενα, όπως μαχαίρι, μαύρο τσαντάκι που περιείχε 19 κλειδιά αυτοκινήτων διαφόρων μαρκών, ένα τηλέφωνο, καθώς επίσης και άλλη περιουσία.

Ο 20χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου επανασυνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.