ΛΕΜΕΣΟΣ: Τεράστια η λεία από το χρυσοχοείο - Σαν σε ταινία ο τρόπος δράσης τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τεράστια η λεία από το χρυσοχοείο - Σαν σε ταινία ο τρόπος δράσης τους

Χρυσοχοείο στην κεντρική Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ`, στη Λεμεσό, έβαλαν στόχο διαρρήκτες, οι οποίοι κατάφεραν να αποσπάσουν χρυσαφικά η αξία των οποίων υπολογίζεται στα 80.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης (9/5), ο ιδιοκτήτης του χρυσοχοείου ανέφερε πως ήχησε το σύστημα συναγερμού. Στη σκηνή έσπευσαν περίπολα. Διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι παραβίασαν την πλαϊνή κεντρική είσοδο.

Οι δράστες, όπως διαφάνηκε, είχαν χρησιμοποιήσει αλουμινόχαρτο για να καλύψουν τους προβολείς που βρίσκονταν περιμετρικά του καταστήματος, ενώ έστρεψαν τις κάμερες ασφαλείας σε σημείο στο οποίο δεν καταγραφόταν η δράση τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE