ΛΕΜΕΣΟΣ: Τεράστια η λεία από το χρυσοχοείο - Σαν σε ταινία ο τρόπος δράσης τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τεράστια η λεία από το χρυσοχοείο - Σαν σε ταινία ο τρόπος δράσης τους

Χρυσοχοείο στην κεντρική Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ`, στη Λεμεσό, έβαλαν στόχο διαρρήκτες, οι οποίοι κατάφεραν να αποσπάσουν χρυσαφικά η αξία των οποίων υπολογίζεται στα 80.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης (9/5), ο ιδιοκτήτης του χρυσοχοείου ανέφερε πως ήχησε το σύστημα συναγερμού. Στη σκηνή έσπευσαν περίπολα. Διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι παραβίασαν την πλαϊνή κεντρική είσοδο.

Οι δράστες, όπως διαφάνηκε, είχαν χρησιμοποιήσει αλουμινόχαρτο για να καλύψουν τους προβολείς που βρίσκονταν περιμετρικά του καταστήματος, ενώ έστρεψαν τις κάμερες ασφαλείας σε σημείο στο οποίο δεν καταγραφόταν η δράση τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Εντός του συμφωνημένου πλαισίου οι όποιες διαπραγματεύσεις για λύση του Κυπριακού

Κυβέρνηση: Εντός του συμφωνημένου πλαισίου οι όποιες διαπραγματεύσεις για λύση του Κυπριακού

Η κυβέρνηση δεν έχει φοβικά σύνδρομα ως προς την συμμετοχή της σε διαπραγματεύσεις για επίλυση του Κυπριακού, ωστόσο δεν θα αποδεχθεί μία διαδικασία έωλη που θα δημιουργεί κινδύνους, δήλωσε ο αναπλήρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE