ΛΕΜΕΣΟΣ: Τεράστια η λεία από το χρυσοχοείο - Σαν σε ταινία ο τρόπος δράσης τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τεράστια η λεία από το χρυσοχοείο - Σαν σε ταινία ο τρόπος δράσης τους

Χρυσοχοείο στην κεντρική Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ`, στη Λεμεσό, έβαλαν στόχο διαρρήκτες, οι οποίοι κατάφεραν να αποσπάσουν χρυσαφικά η αξία των οποίων υπολογίζεται στα 80.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης (9/5), ο ιδιοκτήτης του χρυσοχοείου ανέφερε πως ήχησε το σύστημα συναγερμού. Στη σκηνή έσπευσαν περίπολα. Διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι παραβίασαν την πλαϊνή κεντρική είσοδο.

Οι δράστες, όπως διαφάνηκε, είχαν χρησιμοποιήσει αλουμινόχαρτο για να καλύψουν τους προβολείς που βρίσκονταν περιμετρικά του καταστήματος, ενώ έστρεψαν τις κάμερες ασφαλείας σε σημείο στο οποίο δεν καταγραφόταν η δράση τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε τροχιά η νέα προσπάθεια για το Κυπριακό» – Μήνυμα για τις παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε τροχιά η νέα προσπάθεια για το Κυπριακό» – Μήνυμα για τις παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Η νέα πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από τις αρχές Μαρτίου, όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE