ΛΕΜΕΣΟΣ: Σπείρα πίσω από τη διάρρηξη χρυσοχοείου εκτιμά η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σπείρα πίσω από τη διάρρηξη χρυσοχοείου εκτιμά η Αστυνομία

Την εκτίμηση πως οι δράστες της διάρρηξης του χρυσοχοείου, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 9/5 στη Λεμεσό, είναι μέλη σπείρας που δρα το τελευταίο διάστημα, εξέφρασε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή της διάρρηξης, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, ο κ.Σωτηριάδης ανέφερε ότι ο τρόπος δράσης των διαρρηκτών έχει παρατηρηθεί και σε άλλες σκηνές διαρρήξεων και απόπειρας διαρρήξεων.

" Υπάρχει φαίνεται σπείρα η οποία άρχισε να δρα το τελευταίο χρονικό διάστημα και η Αστυνομία και το ΤΑΕ Λεμεσού είναι σε εγρήγορση", επεσήμανε, και πρόσθεσε ότι οι κινήσεις των δραστών - δυο στον αριθμό - έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης εντός του καταστήματος.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE