ΛΕΜΕΣΟΣ: Σπείρα πίσω από τη διάρρηξη χρυσοχοείου εκτιμά η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σπείρα πίσω από τη διάρρηξη χρυσοχοείου εκτιμά η Αστυνομία

Την εκτίμηση πως οι δράστες της διάρρηξης του χρυσοχοείου, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 9/5 στη Λεμεσό, είναι μέλη σπείρας που δρα το τελευταίο διάστημα, εξέφρασε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή της διάρρηξης, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, ο κ.Σωτηριάδης ανέφερε ότι ο τρόπος δράσης των διαρρηκτών έχει παρατηρηθεί και σε άλλες σκηνές διαρρήξεων και απόπειρας διαρρήξεων.

" Υπάρχει φαίνεται σπείρα η οποία άρχισε να δρα το τελευταίο χρονικό διάστημα και η Αστυνομία και το ΤΑΕ Λεμεσού είναι σε εγρήγορση", επεσήμανε, και πρόσθεσε ότι οι κινήσεις των δραστών - δυο στον αριθμό - έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης εντός του καταστήματος.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE