ΛΕΜΕΣΟΣ: Σπείρα πίσω από τη διάρρηξη χρυσοχοείου εκτιμά η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σπείρα πίσω από τη διάρρηξη χρυσοχοείου εκτιμά η Αστυνομία

Την εκτίμηση πως οι δράστες της διάρρηξης του χρυσοχοείου, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 9/5 στη Λεμεσό, είναι μέλη σπείρας που δρα το τελευταίο διάστημα, εξέφρασε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή της διάρρηξης, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, ο κ.Σωτηριάδης ανέφερε ότι ο τρόπος δράσης των διαρρηκτών έχει παρατηρηθεί και σε άλλες σκηνές διαρρήξεων και απόπειρας διαρρήξεων.

" Υπάρχει φαίνεται σπείρα η οποία άρχισε να δρα το τελευταίο χρονικό διάστημα και η Αστυνομία και το ΤΑΕ Λεμεσού είναι σε εγρήγορση", επεσήμανε, και πρόσθεσε ότι οι κινήσεις των δραστών - δυο στον αριθμό - έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης εντός του καταστήματος.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE