Τραμπ: «Οι Ιρανοί έχουν δείξει ‘πολύ απειλητική’ στάση»

Τραμπ: «Οι Ιρανοί έχουν δείξει ‘πολύ απειλητική’ στάση»

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Πέμπτη 09/05 ότι οι Ιρανοί έχουν δείξει «πολύ απειλητική», συμπεριφορά χωρίς να επεκταθεί, δικαιολογώντας την απόφασή του να δώσει εντολή στο Πεντάγωνο να αναπτύξει βομβαρδιστικά B-52 κι ένα αεροπλανοφόρο με τη δύναμη κρούσης του στην περιοχή του Κόλπου.

«Ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί», τόνισε ο Τραμπ σε συνομιλία του με δημοσιογράφους. «Έχουμε πληροφορίες, δεν μπορείτε να φανταστείτε», πρόσθεσε, χωρίς να γίνει σαφής.

Υφίσταται κίνδυνος στρατιωτικής σύγκρουσης μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν; «Δεν θέλω να πω, όχι , αλλά ελπίζω ότι δεν θα συμβεί», ανέφερε.

«Θα ήθελα να μου τηλεφωνήσουν (...) Είμαστε έτοιμοι για συζήτηση», πρόσθεσε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE