«Ματιές» σε Έντι Ιορντανέσκου

«Ματιές» σε Έντι Ιορντανέσκου

Ενδιαφέρουσα περίπτωση φαίνεται πως είναι εκείνη του Έντι Ιορντανέσκου για τον Ατρόμητο, ο οποίος ψάχνει τον διάδοχο του Νταμίρ Κάναντι στον «γαλανόλευκο» πάγκο.

Οι Περιστεριώτες αναζητούν έναν προπονητή νεαρό σε ηλικία, με εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στη φιλοσοφία του να έχει την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο 40χρονος Ιορντανέσκου και γιος του Έντι Ιορντανέσκου, δείχνει πως ταιριάζει στο προφίλ του τεχνικού που αναζητούν στο Περιστέρι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί καμία απόφαση, αλλά ο Ρουμάνος έχει τις δικές του πιθανότητες αυτή τη στιγμή.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

K. Λετυμπιώτης: Ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα - Η αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας έγινε για την προστασία του οργανισμού

K. Λετυμπιώτης: Ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα - Η αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας έγινε για την προστασία του οργανισμού

Η αποχώρηση της πρώτης κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης έγινε για προστασία του έργου του, μετά τις δημόσιες υπόνοιες που διατυπώνονται εξαιτίας του επίμαχου βίντεο που δημοσιοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE