ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΓΙΑΦΚΑ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ: Δεύτερη ποινή στον 26χρονο Χατζηαναστασίου που καταδικάστηκε για την απόπειρα φόνου του Ν.Ροδοθέου

ΓΙΑΦΚΑ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ: Δεύτερη ποινή στον 26χρονο Χατζηαναστασίου που καταδικάστηκε για την απόπειρα φόνου του Ν.Ροδοθέου

Την δεύτερη ποινή του για υπόθεση ναρκωτικών άκουσε ο 26χρονος Α. Χατζηαναστασίου, καταδικασθέντας για την απόπειρα φόνου του Νίκου Ροδοθέου.  

Ο 26χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας την Παρασκευή (10/05), όπου του επιβλήθηκαν ποινές στις έξι από τις έντεκα κατηγορίες στις οποίες αντιμετώπιζε, με την μέγιστη ποινή, την φυλάκιση 12 χρόνων.  

Το Κακουργιοδικείο για την επιβολή ποινής του 26χρονου Χατζηαναστασίου, έλαβε υπόψη του την παραδοχή και συνεργασία του με την Αστυνομία για διερεύνησης των δύο σοβαρών υποθέσεων, με σοβαρότερη αυτή της απόπειρας φόνου.  

 

Στην υπόθεση ναρκωτικών, που αφορά την κατοχή με σκοπό την προμήθεια 14 κιλών κάνναβης και 3 κιλών κοκαΐνης, κατηγορούμενος ήταν και ο 24χρονος αδελφός του 26χρονου, ωστόσο μετά από παραδοχή του 26χρονου, ο 24χρονος απαλλάχθηκε των κατηγοριών.  

Υπενθυμίζουμε ότι ο 26χρονος έχει ήδη καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, στην υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον του Νίκου Ροδοθέου, όπου κατηγορήθηκε για συνέργεια μετά την απόπειρα.  

Στην δικάσιμο της Τρίτης (07/05), ο δικηγόρος του 26χρονου, αγόρευσε για μετριασμό της ποινής του πελάτη του, ενώ τόνισε πως άλλα πρόσωπα τον ενέπλεξαν. Αναφέρθηκε και στην υπόθεση απόπειρας φόνου, αφού οι δύο υποθέσεις έγιναν το ίδιο διάστημα.

Όπως ανάφερε ο συνήγορος υπεράσπισης, ο πελάτης του πρώτη φορά είχε έρθει σε επαφή με ναρκωτικά και ενέργησε υπό πίεση και μετά από οδηγίες άλλων προσώπων, οι οποίοι ασκούσαν επιρροή στον κατηγορούμενο , κάτι που είχε επικαλεστεί και στην υπόθεση απόπειρας φόνου. 

Να σημειωθεί πως ο Χατζηαναστασίου είναι μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον του Νίκου Ροδοθέου και όπως τόνισε ο δικηγόρος του, η οικογένεια του δέχεται απειλές, με αποτέλεσμα η σύζυγος και το 20 μηνών βρέφος τους να εγκαταλείψουν την Κύπρο παρά το γεγονός ότι τέθηκαν υπό προστασία.

Μάλιστα, στη βάση της μαρτυρίας του μπήκαν στη λίστα των καταζητούμενων από την Κυπριακή Αστυνομία προσώπων, τα ονόματα του Ιωσήφ και του Ρούντολφ.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top