ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΓΙΑΦΚΑ-ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Καμία υπόθεση εναντίον του 24χρονου - Τα πήρε όλα πάνω του ο αδελφός του

ΓΙΑΦΚΑ-ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Καμία υπόθεση εναντίον του 24χρονου - Τα πήρε όλα πάνω του ο αδελφός του

Καμία υπόθεση δεν προκύπτει εναντίον του 24χρονου που κατηγορείτο για συνωμοσία με τον 26χρονο αδελφό του σε σχέση με την υπόθεση της «γιάφκας» ναρκωτικών στην Λακατάμια, η οποία συνδέθηκε με την απόπειρα φόνου σε βάρος του Νίκου Ροδοθέου. 

Της Γεωργίας Παππούτα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, στην υπόθεση παρέμεινε ο 26χρονος, ο οποίος παραδέχθηκε την κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την προμήθεια, όχι όμως τη συνωμοσία με τον 24χρονο αδελφό του. Ως εκ τούτου ο 24χρονος απαλλάχθηκε και από τις 11 κατηγορίες που του είχαν προσάψει αρχικά. 

Υπενθυμίζουμε ότι σε διαμέρισμα που παρακολουθείτο από την ΥΚΑΝ μετά από πληροφορία, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 24χρονος με ποσότητα κάνναβης, ενώ ο αδελφός του συνελήφθη όταν εντοπίστηκε στην σκηνή, όπου βρέθηκε το σκούτερ που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα. 

Ο 26χρονος έχει ήδη καταδικαστεί για την υπόθεση απόπειρας φόνου του Νίκου Ροδοθέου, με ποινή φυλάκισης 10 μήνες χωρίς αναστολή, ενώ αναμένεται η κατάθεση του ως μάρτυρας κατηγορίας και η ποινή του για την υπόθεση ναρκωτικών. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top