Αφγανιστάν: Οκτώ παιδιά σκοτώθηκαν από την έκρηξη βόμβας στην επαρχία Γκάζνι

Αφγανιστάν: Οκτώ παιδιά σκοτώθηκαν από την έκρηξη βόμβας στην επαρχία Γκάζνι

Μια βόμβα που είχε τοποθετηθεί στον δρόμο εξερράγη το Σάββατο 11/05 σκοτώνοντας οκτώ παιδιά στην νοτιοανατολική επαρχία του Αφγανιστάν Γκάζνι, μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 8:00 π.μ τοπική ώρα στη συνοικία Μουκέρ, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Khaama Press επικαλούμενο την επαρχιακή κυβέρνηση.

Από την έκρηξη τραυματίστηκαν και άλλα δύο παιδιά.

Σύμφωνα με τις περιφερειακές αρχές, η έκρηξη προκλήθηκε από έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που είχαν τοποθετήσει ένοπλοι Ταλιμπάν.

Οι Ταλιμπάν δεν έχουν ακόμη σχολιάσει.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.